• 0400 538 760
  • info@kaihdinkellari.fi
  • Malminrinne 2, Helsinki
Valikko

TERASSIMARKIISIT

ATERASSIMARKIISI ANTAA SUOJAA NIIN HELTEELLÄ KUIN SATEELLAKIN

Terassimarkiisilla saat suojan terassillesi auringosta sekä vesisateelta. Terassimarkiisi toimii myös tehokkaana suojana auringonvalon haalistavalta vaikutukselta, joten myös huonekalut, lattiapinnat sekä verhoilut pitävät väriloistonsa entistä pidempään. Valittavanasi on useita yksivärisiä sekä raidallisia kangasvaihtoehtoja, joista yhdessä löydämme varmasti mieluisan sekä juuri sinun taloosi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Valikoimistamme löytyy paljon erilaisia terassimarkiisi vaihtoehtoja valittavaksesi. Vieraile lähimmän jälleenmyyjäsi luona ja tutustu erilaisiin kangas-, käyttömekanismi- sekä asennusvaihtoehtoihin.

TERASSIMARKIISIEMME LAADUN TAKAA KANKAAT JA KOMPONENTIT

Terassimarkiisi valmistetaan likaa ja vettä hylkivästä, homesuojatusta erikoiskankaasta. Kankaat ovat myös UV-sädesuojattuja, joten ne pitävät värinsä pitkään. Runko-osat ovat laadukasta anodisoitua tai polttomaalattua alumiinia sekä terästä. Kaikki muoviosat säänkestävää pvc-muovia

TERASSIMARKIISI SÄHKÖKÄYTTÖISENÄ?

Kaikkiin terassimarkiiseihimme voidaan asentaa moottoriohjaus veivikäyttöisen tilalle. Kun valitset moottorin suorittamaan kelaustyön puolestasi, voidaan terassimarkiisia ohjata kytkimen lisäksi myös kaukosäätimellä. Vaivattomin tapa varmistua siitä, että terassimarkiisi on aina oikeassa asennossa on liittää siihen aurinko- ja tuuliautomatiikka, joka reagoi auringonvaloon sekä tuulen voimakkuuteen.

PYYDÄ TARJOUS

Lisää tietoa terassimarkiiseista valmistajan sivuilla.