• 0400 538 760
  • info@kaihdinkellari.fi
  • Malminrinne 2, Helsinki
Valikko

SÄLEKAIHTIMET

HELSINGISSÄ SUOMALAISIA SÄLEKAIHTIMIA MYY KAIHDINKELLARI

Sälekaihtimet lisäävät viihtyvyyttä kotonasi toimimalla samalla näkö- ja häikäisysuojana sekä lisälämmöneristeenä. Sälekaihtimiemme rakenne on laadukas ja kestävä. Erikoislejeerattu, polttomaalattu alumiinisäle pitää väriloistonsa koko kaihtimen eliniän. Kuumina kesäpäivinä sälekaihdin pitää lämmön ulkona, suojaa sisätiloja auringon haalistavalta vaikutukselta ja päästää sisään juuri haluamasi määrän valoa. Aurinkoisena talvipäivänä voit päästää lämpöä sisään ja illan viilentyessä sulkemalla sälekaihtimen estät lämmön ulossäteilyä, joten kaihdin toimii myös ylimääräisenä ”ikkunalasina”.

SÄLEKAIHTIMIEN LAAJA VÄRIVALIKOIMA

Värit sälekaihtimiisi voit valita laajasta valikoimasta, samalla voit valita sälekaihtimen väriin sopivat narut sekä ylä- ja alalistat. Vaihtoehtoja löytyy jokaiseen makuun. Myös raidoitus onnistuu haluamillasi väreillä helposti. Valittavanasi on joko perinteinen 25 mm leveä tai kapeampi 16 mm sälekaihdin tai leveämmät 35 mm tai 50 mm sälekaihdin vaihtoehdot.

SÄLEKAIHTIMEN ASENNUS

Sälekaihdin voidaan asentaa joko ikkunan puitteiden väliin tai pinta-asennuksena huoneen puolelle. Myös asennus viistoihin ikkunoihin onnistuu vaivattomasti. Sälekaihtimemme valmistetaan aina mittatilaustyönä asiakkaan vaativimpiinkin ikkunoihin.

PYYDÄ TARJOUS

Lisää tietoa sälekaihtimista valmistajan sivuilla.