• 0400 538 760
  • info@kaihdinkellari.fi
  • Malminrinne 2, Helsinki
Valikko

RULLAVERHO-PIMENNYSVERHO

RULLAVERHOLLA SUOJAA JA ILMETTÄ

Tyylikkäällä rullaverholla tuot kotiisi lämpöä sekä uutta ilmettä. Saat samalla myös tehokkaan näkö- ja häikäisysuojan, joten rullaverho on todella monikäyttöinen ratkaisu. Halutessasi myös kesällä esimerkiksi makuuhuoneen pimeäksi, ratkaisu on laadukas pimennysverho joka on täysin valonläpäisemätöntä erikoiskangasta. Kangasmallistostamme löydät varmasti itsellesi sopivan vaihtoehdon. Valittavana on paljon yksivärisiä, kuviollisia sekä pimentäviä rullaverhokankaita. Perinteisten jousi- sekä kuulaketjukäyttöisten rullaverhojen lisäksi valikoimistamme löytyvät myös nauha-, veivi- sekä sähkökäyttöiset rullaverhot.

PIMENTÄVÄ RULLAVERHO

Täydellisen pimennystuloksen saavuttamiseksi on tavalliseen rullaverhoon lisättävä vielä yläkotelo, sivukanaalit sekä alakanaali. Tällöin on pimennettävä aukko kokonaisuudessaan peitetty ja pimennystulos on taattu. Pimennysverho voi olla myös sivulle vedettävä järjestelmä, joka on saatavissa nauha tai sähkökäyttöisenä.

SCREEN- RULLAVERHO

Screen -rullaverholla estät lämmön säteilyn sisätiloihin todella tehokkaasti. Tehokkaasta lämpö- sekä häikäisysuojasta huolimatta valo pääsee sisätiloihin, etkä menetä näkyvyyttä ulos. Screen- rullaverho voidaan asentaa huoneen sisä- tai ulkopuolelle, joten se soveltuu hyvin myös lasitetulle parvekkeelle liiallisen lämmön suodattimeksi.

PYYDÄ TARJOUS

Lisää tietoa rullaverhoista valmistajan sivuilla.