• 0400 538 760
  • info@kaihdinkellari.fi
  • Malminrinne 2, Helsinki
Valikko

PYSTYLAMELLIT-LAMELLIVERHO

PYSTYLAMELLI TUO NÄYTTÄVYYTTÄ KOTIISI TAI TOIMISTOOSI

Pystylamellivalikoimastamme löytyy vaihtoehto jokaiseen makuun pimentävistä ja palosuojatuista aina screen -kankaisiin, jotka soveltuvat erittäin hyvin esimerkiksi toimistoihin joissa halutaan estää häikäisy näytölle menettämättä kuitenkaan näköyhteyttä upeisiin maisemiin. Upea lopputulos voi syntyä myös sävyttämällä lamellikaihdintasi kahdella tai useammallakin eri värillä.

PYSTYLAMELLIN KÄYTTÖTEKNIIKAT

Pystylamellin käyttötekniikaksi valittavanasi on perinteisen naru-/kuulaketjukäyttöisen lisäksi ketju-, veivi- sekä sähkökäyttöiset mekanismit. Myös aurinkoautomatiikalla tai ajastimella toimiva pystylamelli on mahdollinen, ja se tekee pystylamellin käytöstä todella helppoa. Pystylamelli soveltuu hyvin myös viistoihin ja kaareviin ikkunoihin auringonsuojaksi. Valitse lamellikankaan leveydeksi 63 mm, 89 mm tai 127 mm leveys mieltymyksesi mukaan. Lamellit on kiinnitetty erikoispidikkein kotelossa oleviin lamellinsiirtäjiin. Se mahdollistaa lamellien helpon vaihdettavuuden sekä lamellikaihtimen keveän ja hiljaisen toiminnan. Pystylamellit ovat vapaasti liikuteltavissa sivuttaissuunnassa, jonka lisäksi pystylamellit kääntyvät portaattomasti 180 astetta, mikä varmistaa valonsäätelyn tarpeesi mukaan.

LAADUKKAAT PYSTYLAMELLIT

Pystylamellien alakäänteissä on painot, jotka pitävät kankaan suorana. Ohut kuulaketju yhdistää alapainot toisiinsa vaimentaen lamellien heilumista. Valikoimamme pystylamellien kaikki käänteet ommellaan, joten pystylamellit ovat sekä näyttäviä että kestäviä.

PYYDÄ TARJOUS

Lisää tietoa pystylamelleista valmistajan sivuilla.